Red Carpet Social Media

DIT IS SOESJA

Social projectmanager

“Twee advertentiesets zien meer dan één”

Mini-cactus

Ze zijn groen, klein, schattig, fleuren je huis op en ze prikken. Soms een beetje, soms heel erg. Maar dat vind ik niet erg, want ik ben er dol op! In mijn woonkamer vind je dan ook in elke hoek een klein exemplaar. Het begon met één, inmiddels zijn het er zestien. In alle soorten en maten. Én in verschillende potjes. Mijn favoriete potje heeft een gezichtje. Ik kocht deze tijdens een citytrip in Barcelona. Ik was op slag verliefd. Met de cactus erin is het net een mannetje met stekelhaar. Super cool, toch? 

 

Leesmonster

Als sinds ik ‘aap’, ‘noot’, ‘mies’ leerde ben ik dol op lezen. Vroeger was ik een echt leesmonster en verslond ik boek na boek. Tegenwoordig heb ik daar helaas wat minder tijd voor, maar nog steeds lees ik ontzettend graag. Ik houd van literatuur of een thriller op z’n tijd (zolang het niet té eng is), maar ik heb stiekem ook een zwak voor chicklits of romantische romans. Lekker zoetsappig en bijna altijd met een goed einde. Daar kan ik van genieten.

 

Terrasjes pakken

Zonnebril op, een verkoelend drankje erbij. Heerlijk! Ik zit graag op een terras lekker om me heen te koekeloeren. In Den Bosch, waar ik woon, of op vakantie. Het maakt niet uit waar, het is altijd leuk! Een lekker zonnetje erbij, een stel leuke vrienden of vriendinnen én goede gesprekken maken het natuurlijk helemaal af.

Op het werk ben ik…

Op het werk ben ik Soes. Meestal ben ik vrolijk. Zelfs als ik het vuilnis moet opruimen. Ik help mijn collega’s en klanten graag en zeg liever ‘ja’ dan ‘nee’. Van nature ben ik rustig, hoewel ik wel graag vertel over dingen die ik leuk vind, zoals mini-cactussen of mijn favoriete serie. En ik ben een soort wandelende spellingchecker. Hebben collega’s een vraag over de spelling van een woord? Dan komen ze bij mij.

Waar kom je mij tegen?

Ben je in Den Bosch en loop je vanaf het station richting de stad? Grote kans dat je mij voor het raam ziet zitten. Met een kop thee, starend naar buiten. Mijn favoriete plek in huis, met uitzicht over de Dommel. Als ik daar niet zit, ben ik waarschijnlijk in de stad te vinden: in één van de leuke winkelstraatjes, op een terras, of genietend van een carpaccio in de Korte Putstraat.

Waar kan ik je bij helpen?

Moet er een nieuwe social media campagne op poten gezet worden? Ik doe het graag! Van het meedenken over de creatie tot het monitoren & optimaliseren van en het rapporteren over de campagne. Ik vind het leuk om doelstellingen op te stellen en er keihard aan te werken om die te behalen. Daarnaast houd ik me graag bezig met de interne begeleiding van nieuwe medewerkers. Ik leg de nodige social basics met alle liefde aan ze uit, zodat ze met goede moed zelfstandig aan de slag kunnen.

Red Carpet Social Media