Red Carpet Social Media

DIT IS PAM

Social projectmanager

“Een goede strategie is het halve werk”

Moviepedia

Met een wekelijks gebruikte Pathé Unlimited-pas, een langdurige relatie met Netflix en door het zien van veel films en series minimaal meer dan eens, kun je wel stellen dat ik een kenner ben. Waar ken je die acteur toch alweer van? Welke film is dat ook alweer? Of gewoon op zoek naar een nieuwe, toffe serie? Bij mij moet je zijn. Je kunt mij eigenlijk zien als je PMDB (Personal Movie Database). So, ask away.

 

Matte lipsticks

Wanneer deze obsessie begonnen is, kan ik je niet uitleggen. Wel weet ik dat inmiddels mijn make-upvoorraad en tassen uitpuilen met allerlei verschillende (soms ook niet echt verschillende) kleuren lipstick. Altijd ben ik ervan overtuigd dat ik net die ene kleur niet heb en sla ik meer in. Daarentegen heb ik niet altijd lipstick op, maar de mogelijkheid dat het kan schijnt de obsessie al genoeg te voeden.

 

Sing-a-long

Karaoke is niet echt mijn ding, maar mijn strot openzetten en hard meezingen met alle aparte muziek op mijn telefoon is wel echt mijn favoriet. In de auto naar het werk, bij een concert of festival, onder de douche of als er gewoon random een nummer in mijn hoofd opkomt. Ik geef toe, als je mij tegenkomt in de file… Not a pretty picture, maar bedenk op dat moment dat het heel fijn is dat je me niet kunt horen. 😉

Op het werk ben ik…

Op het werk (niet alleen daar overigens) ben ik bijna een perfecte combinatie van een enthousiaste springveer en Bambi. Waar ik enerzijds enthousiast alles oppak, continu rondren en fanatiek meezing- lach of dans, raak ik anderzijds ook veel deurposten, stoelen en tafels of laat ik dingen uit mijn handen vallen. Ideale combinatie, I know. Maar, ik beloof dat ik extra voorzichtig doe en de inner-Bambi verstop als ik bij jou op visite ben.

Waar kom je mij tegen?

Naast natuurlijk bij een bioscoop in de regio Breda, kun je mij ook vaak tegenkomen bij concertzalen of poppodia. De ene zaterdag ben ik in Paradiso te vinden, om de week erop vrolijk naar 013 of AFAS Live te rijden. In de zomer sla ik die zweterige zalen over en ben ik ‘vakantie aan het vieren’ op de festivalweides van Rock Werchter, Solar Festival of een ander heerlijk festival. Weet je nog toffe festivals of concerten die ik écht niet mag missen? Let me know!

Waar kan ik je bij helpen?

Als je mij een offerte, strategie of concept laat bedenken en uitwerken, ben ik helemaal in mijn element. In kaart brengen welke doelgroep op welke manier en via welk kanaal het beste benaderd kan worden en hoe we daarmee ook nog het beste resultaat kunnen halen voor onze opdrachtgevers: I love it. En, geef toe, het is toch super tof om te zien hoe dat later allemaal in de praktijk wordt waargemaakt?

Red Carpet Social Media