Red Carpet Social Media

DIT IS NICKY

Webcare Hero

“Social kent geen tijd”

Shopaholic

I like to have my money where I can see it, hanging in my closet. Daarom heb ik een open kast en weet ik altijd de leukste winkels te vinden. Mij zie je niet snel twee keer in dezelfde outfit, want die kast hangt zo vol dat ik wel even vooruit kan. Bijkomend voordeel: Als ik een week de was niet doe heb ik nog steeds genoeg te kiezen.

 

Rode lipstick

Super handig, want met een mooie lipstick op ben je meteen klaar voor de dag! En dat is maar goed ook, want ik heb ’s ochtends geen tijd voor een heel ritueel. Rood is mijn go to kleur, een goede reden dus om deze ook op de foto te dragen. Mijn complete voorraad lipsticks bestaat uit verschillende kleuren rood, met een paar uitschieters naar andere kleuren.

 

Pinot Grigio

Bij gezelligheid hoort wijn, en als echte Brabander, ben ik dol op gezelligheid. Je vindt mij dus vaak in de stad, op het terras of in de kroeg. Lekkere muziek, heerlijk dansen met een wijntje en mijn week is weer helemaal goed.

Op het werk ben ik…

Ongelooflijk chaotisch. Voor sommige zaken ontzettend onhandig, maar voor de hectische wereld van social media een perfecte match. Van de hak op de tak springen is zeg maar echt mijn ding. Als ik op kantoor ben weet meteen iedereen dat, want mijn aanwezigheid valt altijd wel op. Wellicht omdat ik altijd iets te zeggen heb (en het liefste tegen iedereen).

Waar kom je mij tegen?

Je vindt mij vaak in de sportschool waar ik vooral bezig ben met boksen of yoga. Als de sportschool dicht is dan vind je mij bij goed weer zonder twijfel op het terras en bij slecht weer in de kroeg. Maar ik kan ook intens tevreden zijn met een avond op de bank. Mocht je mij op straat tegenkomen dan kan je mij vaak herkennen aan die onwijs grote hond (van 3,5 kilo) die naast mij loopt.

Waar kan ik je bij helpen?

Bij Red Carpet zorg ik voor het managen van jouw community. Daarnaast is creativiteit zeg maar echt mijn ding. Voor brainstormsessies en creativiteitsontwikkeling sta ik altijd klaar. Daarnaast weet ik ook nog eens behoorlijk wat van corporate identity en trends, ik ben daar niet alleen in opgeleid, maar ik besteed er ook nog eens het grootste deel van mijn dag aan.

Red Carpet Social Media