Red Carpet Social Media

DIT IS MILOU

Webcare hero

“Social kent geen tijd”

Olifantenverzameling

Wat ooit begon met een klein olifantje is nu uitgelopen tot een volwaardige olifantencollectie. Van beeldjes (ja, die lelijke porseleinen), schilderijen, tot uit hout gesneden kunstwerken, je vindt ze allemaal terug in mijn woning. Ik zou mezelf nog niet als een volwaardige horder willen bestempelen, maar ik kom al aardig in de buurt en dat terwijl ik ze niet eens zelf aanschaf…

 

Eiersalade

Hiervoor mag je mij ’s nachts zeker wakker maken! Van de supermarkt, slager of zelfgemaakt door mijn moeder, ik eet ze allemaal en het liefst iedere dag. Rijkelijk belegd op mijn boterham of op een toastje met een goede snuf zout, zo kom ik mijn dag wel door. Als ontbijt, lunch, avondeten of late night snack met een wijntje erbij… eiersalade kan wat mij betreft de hele dag door.

 

Dagdromer

Vele reizen, routes en landen heb ik al bewandeld in mijn (dag)dromen. Mijn paspoort is nagenoeg leeg, maar na mijn Bali experience van zes weken, ben ik vastbesloten om snel weer op reis te gaan. Backpack mee, scooter huren, voeten in het zand en per dag kijken waar je strandt… nu alleen nog even leren om te sparen.

Op het werk ben ik…

Een echte multitasker en ja, dat is soms wat chaotisch. Ondernemend, serieus en soms een tikkeltje eigenwijs, zo kan je mij het beste omschrijven. Uren ‘serieus’ achter mijn laptop werken, gaat vaak gepaard met een korte wandeling, zomerse muziek en een goede kop koffie.

Waar kom je mij tegen?

Met een goed boek, onderweg in de trein, op de bank en als de zon schijnt in het park. Uren kan ik weglezen met een spannende thriller. Soms cheat ik, door alvast de laatste bladzijde te lezen, om de spanning er een klein beetje af te halen, want wie wil nou niet een goed einde?

Waar kan ik je bij helpen?

Probleem oplossend denken is helemaal mijn ding! Groot, klein, moeilijk of makkelijk, ik denk graag met je mee en samen komen we tot een oplossing. Hierin moet ik er wel opletten dat ik mezelf niet teveel verlies in details, because we love to make everything perfect.. en dat is soms gewoon niet mogelijk. Voor een heerlijke out of the box brainstorm sessie mag je me altijd bellen, ik garandeer niet dat je een snel bruikbaar concept afgeleverd zal krijgen, maar je zal zeker verreikt worden met nieuwe ideeën.

Red Carpet Social Media