Longfonds in social media top 10

Header_blog_LF

Yay! We zijn ontzettend trots, want Longfonds staat weer in de top 10 van meest actieve en invloedrijkste patiëntenorganisaties op social media. Elk half jaar krijgt deze lijst een update, en we staan er dit jaar al voor de tweede keer in.

Top 10

De top 10 staat weer gevuld met allerlei patiëntenorganisaties die het heel goed doen op social media.

WE KNOW KLOUTSCORE

Klout is een platform dat nagaat hoe actief en invloedrijk een organisatie is op social media. Daarin wordt het aantal volgers meegenomen, het bereik van je berichten en je pagina, de activiteit naar aanleiding van je plaatsingen en hoe actief organisaties reageren op anderen. Er komt een score uit van nul tot honderd. Een organisatie die als zender optreedt, scoort gemiddeld lager. Actiever gebruik van je social media kanalen zorgt ervoor dat je Kloutscore omhoog gaat.

Hoe hebben we dit gedaan?

Samen met het Longfonds steken we veel energie in de interactie met de doelgroep. Dit doen we door middel van relevante content en gerichte advertenties op de juiste doelgroepen. Daarnaast zetten we – samen met het Longfonds – 24/7 webcare in, waar we constant in gesprek gaan met de doelgroep.
 

RED CARPET’S WEBCARE HEROES

Als social media bureau is het onze taak om 24/7 webcare en social media monitoring onze expertises te maken. Niet alleen tijdens kantooruren, maar ook in de late uurtjes en in de weekenden staan onze Webcare Heroes paraat om de dialoog aan te gaan. En dat is niet altijd even makkelijk, want social media slaapt niet. In tegendeel zelfs: het bruist van de comments, likes, shares en discussies. Onze taak om op al die ontelbare berichten op Twitter, Facebook en LinkedIn, Instagram en zelfs WhatsApp te reageren. Zo bouwen we een waardevolle relatie op met jouw doelgroep. Meer weten over 24/7 webcare voor jouw organisatie? Bellen of mailen kan altijd!
Red Carpet Social Media

RECENTE POSTS