Red Carpet Social Media

DIT IS LIES

Creative social designer

“Wie social zegt, moet ook beeld zeggen”

Cat Lady

Er is geen ontkomen aan. Wanneer je opgroeit met altijd katten om je heen, dan ben je een geboren (en getogen) cat lady. Maar niet crazy. Wil je je kattenfoto met iemand delen? Dan geef ik me zelf nu alvast op als vrijwilliger! Met hun zachte vachtjes, lieve pootjes en ondeugende karakter kan ik het niet weerstaan ze een aai (of 300) te geven. Kom maar op met die foto’s!

 

Gummibiggetjes

Een eigenschap die je eigenlijk niet wilt, maar ik ben de grootste zoetekauw die ik ken. Vooral die zachte gummy biggetjes kan ik niet weerstaan. Of chocolade met praliné. Of jelly beans. En zo kan ik nog wel even door gaan. Leuk feitje: ik heb in mijn hele bestaan als zoetekauw nog nooit een gaatje gehad. Kunnen we concluderen dat mijn gebit het er dus mee eens is?

 

Binge pinning

En wat is dat precies? Binge pinning: het marathon pinnen van pins op Pinterest. Een zelf verzonnen woord maar een goede omschrijving van de tijd die ik door breng op Pinterest. Met ruim 10.000 pins kan ik mezelf een heuse binge pinner noemen. Hierbij hoort ook mijn fascinatie voor all things pretty. Mode, interieur, design, katten (natuurlijk), reizen, architectuur, noem het maar op en ik heb er een Pinterestbord voor. Zo pin ik een virtuele shoplijst bij elkaar. Neem gerust een kijkje in mijn Pinterest paradijs.

Op het werk ben ik…

Een balans tussen rust & orde en gevat & slagvaardig. Het ene moment werk ik in mijn eigen wereld en doe ik geconcentreerd en stil mijn ding. Het andere moment ben ik ad rem en slagvaardig. Daarnaast krijg ik mijn werk op tijd af en kom ik afspraken na. Moet er iets netjes en gestructureerd gebeuren? I’m your girl!

Waar kom je mij tegen?

Naast Pinterest, op de snoepafdeling van de supermarkt of daar waar de katten zijn. Vind je mij in een bioscoop in Rotterdam of thuis op de bank met een serie. Ik doe niet alleen aan bingepinning, ook aan bingewatching. Daarnaast vind je me waarschijnlijk in de regio van Rotterdam en Dordrecht, waar ik even aan Brabant ontsnap en mijn dosis Randstad weer tot me neem.

Waar kan ik je bij helpen?

Ik ben een duizendpoot op design gebied. Content, advertenties, huisstijlen, noem het maar op! Wil je je merkverhaal en merkgevoel vertalen naar beeld voor social en online? Jouw merk is de aanleiding van mijn werk. Vanuit de merkgedachte maak ik een design waar je doelgroep door wordt geïnspireerd, gefascineerd en waar ze vooral een verbinding mee voelen. Want dat is wat design doet: het verbindt jouw merk met jouw doelgroep.

Red Carpet Social Media