Red Carpet Social Media

DIT IS KIRSTY

Social accountmanager

“Weet de sociale snaar te raken”

Coffee Addict

Geen goedemorgen zonder een kop koffie. Het gaat te ver om te zeggen dat ik niet zonder koffie kan, maar ik word er wel heel blij van. Het hoort bij mijn ochtendritueel… douchen, ontbijten, tandenpoetsen en koffie. Zodra ik op kantoor ben loop ik direct door naar de koffiehoek. Even een momentje voor mij & mijn koffie. En dan te bedenken dat mijn vriend geen koffie lust…

 

Tonijn-sashimi

Heerlijk cliché om te zeggen dat je van sushi houdt, maar wacht. Ik kan het uitleggen. Mijn vriend is namelijk niet zo dol op sushi (geen koffie, geen sushi…) dus samen genieten van deze lekkernij zit er helaas niet in. Gelukkig heb ik wel een aantal goede vrienden met wie ik mijn sushi-drang kan delen. Een appje is vaak genoeg. Sushi? Ik ben onderweg! Ga ik te ver als ik zeg dat ik op de dag van de geboorte van mijn dochter door lieve vrienden verrast werd met een grote schaal sushi?

 

Car-aoke

Zeg nou zelf, iedereen zingt toch graag mee in de auto? Ik kom er graag voor uit, en dan het liefst terwijl de zon schijnt, met mijn zonnebril op (en vergeet de koffie niet). Lekker meeblèren met de muziek, heerlijk! Het enige nadeel is dat er meer mensen graag in een auto rijden en toevallig altijd exact op hetzelfde tijdstip als ik. Heel gezellig hoor samen zingen in de auto, maar liever niet tijdens spitsuren tussen Breda en Den Bosch. Bedankt voor de medewerking!

Op het werk ben ik…

Altijd bezig met van alles. Het ene moment houd ik me bezig met het bedenken van toffe concepten en strategieën, het andere moment schrijf ik een offerte en later op de dag duik ik in de financiën en de facturatie. En hoewel we allemaal een strakke planning hebben, verloopt elke dag weer compleet anders. Als je langs ons kantoor wandelt heb je trouwens kans dat je mij naar buiten ziet staren. Soms moet je even wegkijken om vervolgens met een fris, nieuw idee verder aan de slag te gaan.

Waar kom je mij tegen?

In Den Bosch, waar ik woon, leef en geniet. Samen met Joep (ja, hij die niet van sushi en koffie houdt) en onze kleine lieve Lou heb je grote kans dat je mij tegen het lijf loopt in de stad. Heerlijk op zaterdag lunchen op een terras, of drankjes doen met vriendinnen.

Waar kan ik je bij helpen?

Ik werk graag concepten uit van begin tot eind. Het liefst zo creatief mogelijk. Ben je op zoek naar iemand die een juiste strategie uitwerkt voor jouw merk? Dan moet je mij bellen. Zet een kopje koffie voor me klaar en ik kom graag bij je langs. Sushi mag trouwens ook.

Red Carpet Social Media