Had ik maar WATT

Had ik maar WATT

Veel andere culturen snappen het niet, maar voor ons is het heel normaal. In ons kikkerlandje zitten we namelijk constant op de fiets. Naar school, naar het werk, snel boodschappen doen, heerlijk uiteten of lekker borrelen; alles doen we op de fiets. Door weer en wind (en het zeldzame zonnetje) stappen wij op dit heerlijke voertuig. En WATT Fietsen haakt hier goed op in met hun elektrische stadsfiets voor alledaags gebruik. WATT Fietsen vroeg ons om hun elektrische fietsen op de social kaart te zetten. De eerste stap? Awareness creëren bij de doelgroep.

Samen met WATT Fietsen zetten we dit voorjaar een branding campagne in op Facebook en Instagram: had ik maar WATT. Met deze campagne brengen we verschillende alledaagse momenten in kaart, welke we koppelen aan de elektrische fietsen van WATT. Zo wordt in de branding campagne duidelijk dat WATT Fietsen altijd een goed idee is. Lekker weer? Had ik maar WATT. Boodschappen vergeten? Had ik maar WATT. Het is laat geworden in de kroeg? Had ik maar WATT. Bewustwording van dit nieuwe merk en de elektrische fietsen staan centraal tijdens deze campagne. Na fase 1 richten we ons op de volgende stappen van de social strategie, namelijk conversie en community.

Red Carpet Social Media

Met deze branding campagne richten we ons vooral op de jongere generatie (18 tot 40 jaar). Andere potentiële liefhebbers worden niet uitgesloten. De fiets is voor hen niet alleen een praktisch voorwerp, het is ook een lifestyle item. Daar kunnen we de visuals en stijl op aanpassen. Door gebruik te maken van de duidelijke huisstijl, met opvallende elementen en knallende teksten, gaan we de doelgroep triggeren. We combineren dit met opvallende visuals van situaties waarin een WATT fiets goed van pas komt. Het gebruik van herkenbare momenten en de implementatie van de duidelijke WATT stijl, zorgt ervoor dat de doelgroep deze combinatie gaat associeren met WATT Fietsen.

Na het zien van deze advertenties, zeg je natuurlijk: had ik maar WATT! Ben je benieuwd naar de campagne? Bekijk dan de Facebookpagina van WATT Fietsen hier. Ben je benieuwd naar de fietsen? Kijk dan eens op www.wattfietsen.nl

Wil je weten hoe wij jouw merk op de social kaart kunnen zetten? Neem gerust contact met ons op.

Red Carpet Social Media
Red Carpet Social Media

RECENTE POSTS