SOCIAL FOOD MARKETING

ONZE AANPAK

Wij geloven in een integrale communicatie aanpak waarbij social media een onderdeel zijn van de totale marketing- en communicatiemix. Alles wat wij voor onze opdrachtgevers ontwikkelen vindt zijn oorsprong bij de kern van het merk: de visie, de missie en de kernwaarden. Zeker als het gaat om food marketing. Want waarom kiest men in een restaurant voor mosselen in plaats van een biefstuk. En waarom kiest men voor vers uit het versschap, in plaats van vers uit blik?

MOGELIJKHEDEN

Door onze jarenlange ervaring voor vele food merken en food gerelateerde opdrachtgevers, weten we hoe we optimaal gebruik kunnen maken van de kracht van social media. Of het nu gaat om het inspireren van jouw doelgroep, het uitvoeren van marktonderzoek, 24/7 webcare of het creëren van smakelijke en relevante content. Dan ben je bij de foodies van Red Carpet aan het juiste adres.

ERVARING

Binnen het team van Red Carpet heerst een gezonde passie voor eten. Niet alleen praten we veel (heel veel) over eten, we vieren onze successen ook graag met lekker en veel eten. Pure passie! Niet gek dus dat veel van onze opdrachtgevers werkzaam zijn in de foodsector. Een genot voor ons om voor deze merken te mogen werken. Niet alleen omdat ‘food’ vaak het gesprek van de dag is, maar juist omdat we geloven in de kracht van social media omtrent foodmerken.

LAAT JE INSPIREREN

Samen met jou ontwikkelen we de juiste online en social “menukaart” uit. Alles om jouw doelstellingen te realiseren. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of heb je interesse in onze cases? Neem dan contact met ons op of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we jou terug.

INSPIRERENDE CASES

BENIEUWD WAT VOOR SMAKELIJKS WIJ JOU KUNNEN SERVEREN?

CONNECTEN OP SOCIAL?