CONTENTMARKETING

Red Carpet wordt ingezet voor de dienstverlening van haar opdrachtgevers. Liever zien wij ons niet als het bureau dat voor jou werkt, maar als verlengstuk van jouw organisatie. De kameleon die zich aanpast aan de brand identity van de organisatie en het merk, dezelfde tone of voice gebruikt en dezelfde doelen nastreeft.

Als wij voor jou de content gaan creëren is het van groot belang dat we volledig op de hoogte zijn van alle ins en outs van jouw merk en organisatie. Daarom plannen we van te voren een intakegesprek in. Dit helpt ons om makkelijker als kameleon in jouw brand identity te kruipen en om een stevige basis te leggen. Het voornaamste doel is om alle content te kunnen toetsen aan de identiteit en waarden van het merk. Niet alleen; is het mooi of niet, maar vooral, voegt de content waarde toe. Is het relevant voor jouw doelgroep én voor jouw merk.

Wanneer we in jouw brand identity zijn gekropen, werken we een volledige contentstrategie uit. Elk probleem heeft een oplossing en elke oplossing heeft een verhaal. Door hier gebruik van te maken, kan de interactie worden aangegaan en veranderen fans in ambassadeurs. Weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Red Carpet Social Media

INSPIRERENDE CASES