British Knights: Born Free

Header_BK_BornFree_Blog

Onlangs zijn wij van start gegaan met de nieuwe marketingcampagne van British Knights: BORN FREE. Bij deze campagne introduceren we de nieuwe merkidentiteit en dat maakt het bijzonder. De nieuwe identiteit:

“Humans are not made for boxes. We just don’t fit. We crave to walk our own path.”

Oftewel, doe je eigen ding en laat je door niemand leiden. Red Carpet is al jaren verantwoordelijk voor de social media van British Knights binnen Europa. Wij mochten dan ook aan de slag om via de content en de webcare de nieuwe propositie in het hoofd te krijgen van ruim 70.000 fans.

Aan de hand van de drie onderstaande thema’s gaan we ervoor zorgen dat de BORN FREE gedachte verspreid wordt op social media. Deze thema’s worden ieder bijgestaan door een key-visual.

  • EAT HEALTHY
  • GET A ROOM
  • BEHAVE LIKE AN ADULT
De doelgroep van British Knights maakt zich niet druk over het horen bij een groep of bepaalde scene. Met de BORN FREE campagne spreken we in een taal die aansluit op de gedachte en wensen van deze doelgroep. Bijvoorbeeld: Eat Healthy staat voor het maken van je eigen keuzes. In een generatie waar gezondheidstrends en ‘fitgirls/fitboys’ je om de oren vliegen, is de gedachte van Eat Healthy juist dat je moet eten en drinken waar je zin in hebt. Dat de maatschappij jou niet moet vormen, maar jij dit zelf doet. Als het ware schopt British Knights dus tegen de mainstream trends aan. Wij zetten deze campagne kracht bij door het verspreiden van lifestyle blogs en influencer content, als tevens het lanceren van aansluitende content zoals o.a. Instagram Stories, Canvas- en Catalogus advertenties, video’s en promoted posts.

Het eerste thema ‘EAT HEALTHY’ hebben we net achter de rug en in het vooruitzicht kijken wij er erg naar uit de andere thema’s te communiceren met de toegewijde community!

Volg BK op Instagram en Facebook om het toffe project in de gaten te houden.

RECENTE POSTS